• Home
  • noticies
  • Google estendrà el teletreball fins a mitjans de 2021

Google estendrà el teletreball fins a mitjans de 2021

El gegant d’internet permetrà que més de 200.000 empleats es mantinguin a casa seva per prevenció sanitària.

La crisi sanitària oberta pel Covid-19 ha fet retrocedir les economies de tot el planeta. Les mesures de contenció, a falta d’una vacuna on l’arribada està encara per veure, passen pel distanciament social, l’ús de les mascaretes i el confinament. Per evitar nous brots, la multinacional nord-americana Alphabet, empresa matriu de Google i YouTube, ha estudiat estendre el teletreball fins a juliol de 2021.

La mesura afectarà a més de 200.000 empleats repartits per tot el món, tot i que és un pla que pot variar en funció de com evolucionin els esdeveniments. Però la idea és mantenir als seus empleats a casa fins a el menys el mes de juliol de l’any que ve, segons informa «The Wall Street Journal».

La mesura encara no és oficial, però s’espera que es confirmi aquesta setmana durant la presentació dels seus resultats econòmics. Afectarà als empleats de la companyia en la majoria de les seves oficines principals, incloses les oficines centrals de Mountain View (Califòrnia), així com altres seus als EUA, Regne Unit, l’Índia o Brasil, entre altres països.

El pla inicial contemplava la reobertura de les oficines a partir de juny, però els nous casos d’infectats i el descontrol de la pandèmia ha derivat en que probablement es teletreballi fins al gener. Aquest plantejament que poden seguir altres empreses de el sector tecnològic, que aquesta setmana presentaran resultats econòmics de l’últim trimestre.

El passat mes de maig, el cofundador i conseller delegat de Facebook, Mark Zuckerberg, va vaticinar la possibilitat que en un termini «d’entre cinc i deu anys» la meitat dels més de 45.000 treballadors de la companyia podria teletreballar. També el conseller delegat de Twitter, Jack Dorsey, va anunciar que els empleats de la companyia podran treballar de manera indefinida des de casa.

Obrir chat
necessites ajuda?
Hola En que et puc ajudar?