• Home
  • noticies
  • La VPN d’Mozilla aterra a Espanya per protegir la teva privacitat a internet

La VPN d’Mozilla aterra a Espanya per protegir la teva privacitat a internet

A principis de 2020, Mozilla llançava la primera beta privada del seu nou servei VPN. La per aquell temps coneguda com Firefox Private Network, ara és simplement Mozilla VPN i finalment està disponible en més territoris, incloent Espanya.

Aquesta xarxa privada virtual dels creadors del Firefox arriba amb un preu competitiu, en línia amb els d’altres serveis populars, i va des de 4,99-9,99 euros a l’mes, depenent de el tipus de pla que triïs.

La reputació de Mozilla com a principal punt a favor

En Mozilla són bastant clars amb la seva estratègia per vendre aquest producte, els seus principals arguments perquè escullis la seva VPN en lloc de la de qualsevol altre de la competència, són bàsicament aquests dos:

• Mozilla VPN no és gratis, així que pagues amb diners i no amb les teves dades.

• Mozilla és una marca amb certa reputació que li ha guanyat la confiança dels usuaris per portar més de 20 anys lluitant per la privacitat en línia.

Mozilla VPN funciona sobre una xarxa mundial de servidors i utilitza el famós protocol WireGuard per xifrar la nostra activitat a la web i ocultar la nostra adreça IP. L’empresa afirma que no fan cap tipus de seguiment, ni registren, ni de bon tros comparteixen les nostres dades, a l’igual que passa amb Firefox.

El servei ofereix connexió a més de 400 servidors de 30 països diferents en un total de 61 ciutats, tots els servidors són d’alta velocitat i no tenen restriccions en l’ample de banda. Pots connectar fins a cinc dispositius i pots descarregar aplicacions per a Windows 10, macOS, Linux, iOS i Android.

Obrir chat
necessites ajuda?
Hola En que et puc ajudar?