• Home
  • Aplicacions
  • Facebook engega Messenger Rooms, un sistema de vídeo trucada amb suport per a 50 persones

Facebook engega Messenger Rooms, un sistema de vídeo trucada amb suport per a 50 persones

Aquests dies, més que mai, els sistemes de videotrucades s’estan convertint en una eina indispensable per a molts, ja sigui com a mètode de teletreball o com a forma de connectar amb la família i els amics quan la reclusió a causa de la coronavirus fa que sigui impossible fer-ho a casa.

Facebook ha actualitzat el seu sistema de missatgeria instantània de Facebook Messenger  amb la nova funcio Messenger Rooms, un sistema de videotrucada que et permet crear grups de fins a 50 persones. El seu funcionament es basa en la creació d’una “sala” o grup on el creador pot convidar als usuaris a unir-s’hi.

Un dels punts que pot fer que les sales de Messenger tinguin molt d’èxit, a part de ser capaç de ser utilitzat en una multitud de dispositius, és que vostè no necessita a de tenir un compte de Facebook per unir-se. A més, disposa d’un complet sistema de seguretat on es poden bloquejar sales, informar d’usuaris maliciosos, bloquejar persones o expulsar membres.

Facebook Messenger Rooms està començant el seu desplegament en alguns països durant aquesta setmana i s’estendrà a altres països durant la resta de setmanes. L’empresa no ha especificat en quins països s’iniciarà el desplegament ni quin serà l’ordre d’arribada, encara que, tenint en compte que la seva intenció serà possiblement la de competir amb Zoom, el nou servei no deurà de trigar gaire.

Obrir chat
necessites ajuda?
Hola En que et puc ajudar?