Més de 500.000 comptes compromesos de Zoom

Amb el confinament aplicat en diversos països a causa de la pandèmia del coronavirus, diferents eines de treball col·laboratiu i videoconferència s’han fet molt populars. No obstant això, algunes com Zoom han vist com la seva popularitat queia tan ràpid com havia pujat a causa de la poca seguretat de la plataforma, acusacions de compartir dades amb tercers i la prohibició per part de diverses institucions o països perquè els seus empleats l’utilitzin.

Per si fos poc, ara s’ha descobert que més de 500.000 contrasenyes de comptes d’usuaris de Zoom s’han filtrat i estan a la venda a la Dark Web amb dades d’accés i contrasenyes.

Els hackers estan venent un pack amb unes 530.000 comptes de Zoom per 0,0020 dòlars cada un, és a dir, per poc més de 1.000 Dòlars tot el pack. Cada compte inclou el correu de la víctima, la seva contrasenya, l’enllaç a la seva sala de reunions personal i el PIN per controlar les conferències d’aquest usuari.

De moment es desconeix quan s’han filtrat aquests comptes i si es deu a un error de seguretat de Zoom o si els hackers les han aconseguit per altres mitjans (enginyeria social, hackeig d’altres serveis, etc.)

Deixa Un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Obrir chat
necessites ajuda?
Hola En que et puc ajudar?