• Home
  • noticies
  • Spotify està treballant en el control per veu del seu app móvil

Spotify està treballant en el control per veu del seu app móvil

Una desenvolupadora ha trobat una referència a la funció d’activació per veu de Spotify mitjançant la comanda “Hey Spotify”, el que podria significar que la companyia planeja llançar un assistent de control per veu del seu popular servei de música en streaming.

Actualment, Spotify és suportat per altres assistents de tercers com Alexa d’Amazon, Siri d’Apple o l’assistent de Google, de manera que aquest llançament estaria enfocat a mantenir certa independència respecte d’aquests sistemes. De fet, Spotify ja va deixar veure algun que un altre dispositiu controlat per veu per a vehicles, de manera que aquesta aparició en l’app podria ser l’adaptació d’aquest sistema a tot tipus de telèfon intel·ligent.

De moment no hi ha detalls de si aquesta funció arribarà de manera pública ni quan ho farà, però posiblemnte no afecti la integració del servei en assistents ja disponibles.

Obrir chat
necessites ajuda?
Hola En que et puc ajudar?